75 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 7-8-9-10 JUNI

 
 
 
 
45FE337881485B4A.jpg
21FDAA74F2E1D74B.jpg

Sweden Rock Festival i nytt samarbete med Blixten & Co: Rockmusikal baserad på Green Days musik.

unnamed.jpg

I en spännande bransch med både utmaningar och möjligheter utvecklar vi på Sweden Rock Festival AB ständigt vår verksamhet, och i dag kan vi berätta om ytterligare ett nytt samarbete. Tillsammans med Blixten & Co kommer vi i vår att sätta upp rockmusikalen American Idiot på Cirkus i Stockholm - en musikal baserad på Green Days album med samma namn.

 

American Idiot har gjort succé på Broadway i New York och vunnit två Tony Awards och en Grammy för Bästa musikalalbum. Det är en explosiv historia om vrede, kärlek och vänskap i en värld som för evigt förändrades efter den 11 september 2001. Vi möter de tre vännerna Johnny, Will och Tunny som driver omkring och försöker komma underfund med vad de ska göra av sina meningslösa liv. Men American Idiot är ingen "vanlig" musikal, utan mer som en rockkonsert med sångare, dansare och ett liveband som gestaltar Green Days klassiska hits på scen. Huvudrollen som Johnny görs av Viktor Norén, sångare i banden Sugarplum Fairy och Viktor & the Blood. De andra huvudrollerna spelas av Petter Snive, Zandro Santiago och Frida Modén Treichl.

 

Premiär: 20 februari 2016 på Cirkus i Stockholm

Språk: svensk dialog, engelska sångtexter

Medverkande: 29 sångare, dansare och musiker på scen

Längd: ca 2 timmar inkl paus

Produktion: Blixten & Co och Sweden Rock

 

Boka biljetter här!

Ny film från Greenworks!

 

Vi saknar er redan!

Dregen kommer till Sölvesborg

33.jpgSweden Rock ger ringar på vattnet i hemkommunen Sölvesborg. Bl.a. så märks det genom att många ungdomar här är riktigt rockintresserade. Det tycker vi förstås är kanon - återväxten är viktig. I samarbete med en lokal fritidsgård kommer vi under höstlovet att erbjuda rockintresserade ungdomar chansen att träffa en av sina idoler. Den 30 oktober besöker nämligen Dregen fritidsgården Skofabriken här i Sölvesborg. Dregen kommer då att berätta om sin uppväxt och om sin resa från pojkrummet till de stora scenerna. Han kommer också att svara på ungdomarnas frågor och spela ett par låtar unplugged. Utöver Dregens besök så bjuder vi även in ungdomarna till att göra ett studiebesök på vårt kontor. Det ska bli kul!

Tillbaka på jobbet?

2015lo.pngTa en paus och dröm dig tillbaka till årets festival... Nya bilder upplagda i vårt bildgalleri!

Sweden Rock svarar!

SwedenRockSvarar-2.jpgVarför gör vi inte onsdagen till en heldag, skulle vi våga boka Van Halen igen, och varför finns det ingen Sweden Rock-vodka? Dessa - och ett helt gäng andra frågor från några av våra besökare - fick du svar på i senaste numret av Sweden Rock Magazine där VD Mats och bandbokare Martin intervjuades. Missade du artikeln? Nu kan du läsa den här

Facebook       Twitter       Spotify        YouTube       Instagram

 
Skickar
 
Formuläret skickades