69 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 7-8-9-10 JUNI

Viktig information om barn på festivalen

-      ALLA måste kunna legitimera sig när man hämtar ut sitt armband.

-      Barn som fyllt 3 men ännu inte fyllt 13 år går in gratis i målsmans sällskap. I biljettombytet får samtliga barn mellan 3-13 år ett speciellt barnarmband som de måste ha på sig under hela festivalen.

-      Barn som inte fyllt 3 år får inte tas med in på festivalområdet under några omständigheter.

-      Barn som ännu inte fyllt 13 år måste använda hörselkåpor under alla konserter på festivalområdet. Öronproppar räcker inte. Hörselkåpor av god kvalitet säljs till kraftigt reducerat pris i biljettombytet, men det går även bra att använda medhavda kåpor. Ingen under 13 kommer att släppas in på festivalområdet utan hörselkåpor. Målsman ansvarar för att medföljande barn under 13 år använder kåporna inne på festivalområdet. Målsman som trots tillsägelse undlåter att se till att sitt barn använder kåpor under konsert kommer att avvisas från området tillsammans med barnet.

 

-      Ungdomar som fyllt 13 men ännu inte fyllt 18 kommer att få ett speciellt festivalarmband som visar att de inte har rätt att köpa eller konsumera alkohol på festivalorådet. Detta armband ersätter det vanliga festivalarmbandet och hämtas ut i det vanliga biljettombytet där man lämnar in sin biljett.

 

Facebook       Twitter       Spotify        YouTube       Instagram

 
Skickar
 
Formuläret skickades